1W DUOX PLUS VIDEO CITY VEO-WIFI KIT REF.94411

Η Fermax παρουσιάζει τα νέα κιτ VEO WIFI DUOX PLUS για μονοκατοικίες, γραφεία και επιχειρήσεις.

Τα κιτ περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα υλικά για την εγκατάστασή του: πάνελ εισόδου CITYLINE, οθόνη VEO WIFI και τροφοδοτικό.

Επιπλέον, συνεργάζονται με το DUOX PLUS, ένα πλήρως ψηφιακό σύστημα εισόδου πορτών και θυροτηλεόρασης και τεχνολογία σε δύο μη πολωμένα καλώδια, τα οποία απλοποιούν την εγκατάστασή τους διατηρώντας παράλληλα την υψηλότερη ποιότητα στο προϊόν και το σχεδιασμό.

Περιλαμβάνουν την οθόνη VEO WIFI DUOX PLUS στάνταρ, εξοπλισμένη με σύνδεση Wi-Fi που επιτρέπει την προώθηση κλήσεων σε κινητές συσκευές.Χάρη στην εφαρμογή Fermax BLUE, διαθέσιμη δωρεάν στο Play Store και στο App Store, η διαχείριση των λειτουργιών εισόδου πόρτας βίντεο μπορεί να γίνει απευθείας από κινητό ή tablet, για να συνδεθείτε στο σπίτι σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Συνδέοντας τις οθόνες WiFi DUOX PLUS με την εφαρμογή BLUE, θα ανοίξει μια σειρά δυνατοτήτων. Από όλα αυτά επισημαίνουμε δύο που θα είναι το κλειδί: Προώθηση κλήσεων από τη μονάδα εισόδου πόρτας βίντεο στο κινητό σας και άνοιγμα της πόρτας στο σπίτι από απόσταση.

Έρχονται επίσης ως στάνταρ με τη λειτουργία Photocaller, η οποία καταγράφει αυτόματα μια εικόνα του καλούντος. Εάν ο χρήστης αποφασίσει να ενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία, η οθόνη αποθηκεύει έως και 150 εικόνες, αναφέροντας την ημερομηνία και την ώρα λήψης. Όταν επιτευχθεί η μέγιστη χωρητικότητα, η λήψη μιας νέας φωτογραφίας θα διαγράψει την πρώτη αποθηκευμένη.

Η οθόνη υποδεικνύει πάντα εάν δεν εμφανίζονται φωτογραφίες ή εάν η ημερομηνία / ώρα δεν έχουν ρυθμιστεί.

Η οθόνη VEO WIFI DUOX PLUS είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ABS υψηλής πρόσκρουσης.

Περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη ευρείας οθόνης 4,3 “(16: 9).Η μοναδική και αποκλειστική σχεδίαση του ακουστικού ενσωματώνει έναν μαγνήτη που διευκολύνει τον χρήστη να το τοποθετήσει, εξασφαλίζοντας τη σωστή ανάρτηση στο τέλος της συνομιλίας.

Ο ισορροπημένος σχεδιασμός των καθαρών γραμμών είναι διακριτικός, μοντέρνος και μινιμαλιστικός.

Το DUOX PLUS είναι η νέα ψηφιακή τεχνολογία που υπερβαίνει όλες τις προσδοκίες. Επειδή καθιστά το δύσκολο εύκολο.

 

Περιφέρειες:

40708 CITY PANEL DUOX PLUS S1 CP101

8948 CITY FLUSH BOX ΓΙΑ ΚΙΤ (S1)

9446 DUOX VEO WIFI 4.3 “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

9447 DUOX VEO / VEO-XS CONNECTOR

4825 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ. ΜΟΝΑΔΑ + ΦΙΛΤΡΟ DIN10 24VDC-2.5A

4802 P.S.U. DIN4 230VAC / 12VAC-1A

Βίντεο:– Αισθητήρας: Χρώμα CMOS 1/3 “.- Αποτελεσματικά pixel>, 340K. (η καταγραφήει 720×480)- Εκλατος εξωτερικός φωτισμός: 0 lux. Δεδομένου ότι LED, δεν χρειάζονται φωτισμό.- S / N>, 45dB.- Ρυθμός καρέ 25 fps.- Ανάλυση>, 368×288 pixel.- Κωδικοποιητής βίντεο: H264 Highline Profile- Αυτόματη Ιριδα.- Αυτόματο BLC.- Γωνία ορατότητα 100º οριζόντια, 80º κατακόρυφα.- Διόρθωση μα ψ ψ ψιράς.- Έγχρωμη νυχτερινά όραση με λευκών LED.- Ψηφιακό ζουμ Pan &, Tilt.

Μέγεθος προϊόντος : 23×23,7×12,8 cm