Η  FERMAX είναι μία εταιρεία πρότυπο, που έχει τη δυνατότητα να επιλύει τις καθημερινές ανάγκες των πελατών της με την βοήθεια της τεχνολογίας, η οποία είναι φιλική στον χρήστη και στο περιβάλλον, μέσω του σχεδιασμού και της δημιουργίας πετυχημένων προϊόντων στην Ευρώπη αλλά και στην διεθνή αγορά.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1949 εμφανίζοντας στην Ισπανική αγορά το πρώτο ραδιόφωνο ενδοεπικοινωνίας για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση. Αργότερα το 1963 με ένα νέο και καινοτόμο project η εταιρία εδραιώθηκε οριστικά στην αγορά. Η FERMAX θεωρήθηκε η πρώτη εταιρία που εφάρμοσε την ηλεκτρονική πρόσβαση εισόδου στα κτίρια, η πρώτη εταιρία σχεδιασμού access control στην Ισπανία, και για πολλά χρόνια η μοναδική. Η FERMAX πρωτοστάτησε στην εφαρμογή του βιομηχανικού σχεδιασμού των προϊόντων της και έγινε σήμα κατατεθέν για τους πελάτες της.

Θυροτηλέφωνα Θεσσαλονίκη Fermax Hellas

Προϊόντα FERMAX

  • Θυροτηλέφωνα
  • Θυροτηλεοράσεις
  • Αυτοματισμοί
  • Πρόσβαση εισόδου
  • Συστήματα εγκατάστασης
  • Εξυπνο Σπίτι – Kits

Service Fermax

2310 545 500

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΟΡΟΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προώθησε  στην Ισπανική αγορά το πρώτο ραδιόφωνο επικοινωνίας για βιομηχανική και επαγγελματική χρήση.

Επωνυμία Καταχωρήθηκε η επωνυμία FERMAX από τον συνδυασμό του ονόματος και του επωνύμου του ιδρυτή της εταιρίας.

Πρώτο σύστημα πρόσβασης εισόδου. Προώθησε το Fonoporta σύστημα εισόδου, με ηλεκτρονική επικοινωνία για κτίρια, που θεωρήθηκε και το πρώτο ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου από την FERMAX το πρώτο του είδους του στην Ισπανία, και για χρόνια το μοναδικό.

Εξάπλωση Το σύστημα επικοινωνίας εισόδου διαδόθηκε σ΄ όλη την Ισπανία. Ένα παράδειγμα είναι η 24 χρηστών αλουμινένια μπουτονιέρα 4 mm θυρομεγάφωνο υψηλής απόδοσης, επίτοιχη ή εντοιχισμού, αυτορυθμιζόμενη με μπουτόν και χώρο για ονόματα. Η FERMAX αρχίζει τις εξαγωγές.

Τ-1 Θυροτηλέφωνα. Ο RAMON BENEDITO σχεδίασε το πρώτο του προϊόν για την FERMAX: Το Τ-1 επίτοιχο θυροτηλέφωνο. Μέχρι το 1987 κατασκευάστηκαν  περίπου 4,500,000 τεμάχια. Σήμερα εκτίθεται στο μουσείο Reina Sofia ένα εξ αυτών των τεμαχίων ως σημείο αναφοράς στο ισπανικό σχέδιο της δεκαετίας του 1970.

Ramon Benedito Βαρκελώνη 1945. Εθνικό βραβείο σχεδιασμού. Εξαιρετικός σχεδιαστής βιομηχανικών προϊόντων και καταναλωτικών αγαθών στους τομείς των ηλεκτρονικών, πληροφορικής, ΙΤ ή επιστημονικών και τεχνικών οργάνων. Εργάσθηκε για εταιρείες όπως η Vieta, Balay, Indo, Carlsberg, Compak, Futitsu, Grok, Henkel, Rank Xerox, Renfe, Repsol, Roca and Volpak.

 Θυροτηλεόραση Βγήκε σε παραγωγή η θυροτηλεόραση FERMAX. Η πρώτη οθόνη πρόσβασης εισόδου στην Ισπανία. Παγκόσμια πατέντα ψηφιακού συστήματος θυροτηλεόρασης, σχεδιασμένο για συγκροτήματα οικοδομών. Η FERMAX σημειώνει πρόοδο στις διεθνείς αγορές.

Intel Monitor Κατασκευάστηκε επίτοιχο μόνιτορ με πλαστικό υψηλής επίστρωσης τύπου ABS, οθόνη 5΄΄ και με αυτοματισμό στην λειτουργία του. Πολύ καλά αποδεκτό στις αγορές.

Εγχρωμο  Μία νέα γενιά θυροτηλεοράσεων βγήκε σε παραγωγή παρέχοντας έγχρωμη εικόνα και την αρχή της έννοιας “ασφάλεια” και “ενδοεπικοινωνία”. Το πρώτο μόνιτορ αυτής της σειράς ονομάστηκε Citymax.

 Cityline Panel  Η FERMAX βγάζει σε παραγωγή την μπουτονιέρα CityLine. Σχεδιασμένη από τον Ramon Benedito ήρθε φέρνοντας επανάσταση στην αγορά καθώς ήταν η πρώτη ηλεκτρονική μπουτονιέρα εισόδου που κατασκευάστηκε με αλουμινένιο προφίλ. Εγκαταστημένο σε περισσότερο από 1,500,000 κτίρια τιμήθηκε το 1991 με το βραβείο καινοτομίας βιομηχανικού σχεδιασμού στην Βαλένθια.

 MDS Digital  Eίναι ένα ψηφιακό σύστημα θυροτηλεόρασης. Καλύπτει αρκετά σημεία εισόδων σε κτίρια και συγκροτήματα κτιρίων. Η εγκατάσταση γίνεται με καλωδίωση τύπου bus που επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ του κτιρίου και της διαχείρισης πρόσβασης εισόδου μέσω καρταναγνωστών και πλήρη έλεγχο του ανελκυστήρα.

Διακοσμητικό πλαίσιο Το διακοσμητικό πλαίσιο άρχισε να διατίθεται στην αγορά. Είναι ένα αξεσουάρ υψηλής αισθητικής για την μπουτονιέρα Citymax. Ένα πολύ πετυχημένο μοντέλο που εκτός από το άψογο φινίρισμά του έρχεται να καλύψει τα κενά και τις ατέλειες μίας εγκατάστασης μπουτονιέρας.

Bruto μπουτονιέρα  Η μπουτονιέρα Bruto είναι συμπαγής και αντιβανταλιστική αποτελούμενη από τις καλύτερες ποιότητες υλικών: αντοχή τεχνολογία και ομορφιά. Κατασκευασμένη από ειδικό μαντέμι για περισσότερη αντοχή.

Loft  H εταιρία παρουσιάζει το νέο επίτοιχο μόνιτορ Loft. Το πρώτο προίόν ρομποτικής παραγωγής φτιαγμένο με υψηλά στανταρ, πλαστικό ABS, με υφή κατάλληλη για εύκολο καθάρισμα και προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες. Με τον καιρό το μοντέλο αυτό θα γίνει η κορυφαία σε πωλήσεις θυροτηλεόραση.

Hallo  Tο σύστημα πρόσβασης εισόδου με οθόνη του Ramon Benedito τιμήθηκε το 2007 από το ADIFAD με την σφραγίδα του DELTA Selection 2007 αναγνωρίζοντας την αξία της καινοτομίας του με ανανεωμένη αντίληψη με τέλεια επεξεργασία και ποιότητα κατασκευής.

iloft  To μόνιτορ iloft είναι ένα πολύ λεπτό επίτοιχο μόνιτορ συμπαγές και  σχεδιασμένο από ένα διαφανές πολυανθρακικό υλικό που καλύπτει την ουδέτερη επιφάνειά του, κουμπιά χρωμίου και με κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας. Αναγνωρίστηκε από  το ADI-FAD με την DELTA Selection 2007 σφραγίδα.

Screenshot at Jan 11 02-01-29

City Kit  Τα καινούργια κιτ ψηφιακής θυροτηλεόρασης βγήκαν στην παραγωγή. Αποτελούνται από CityLine μπουτονιέρες της FERMAX για μονοκατοικίες

CityLine  H εξελιγμένη μπουτονιέρα CityLine με αδιάβροχα μπουτόν σε ψηφιακή έκδοση. Προβλέπεται να αντικαταστήσει το προηγούμενο μοντέλο. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η αντοχή όλων των υλικών που το απαρτίζουν.

Biokey Reader  Η θερμική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε πρόσβαση εισόδου από την FERMAX.

SKYLINE PANEL –Με  πολυ-αρθρωτική σύνθεσηΤο πρώτο παγκοσμίου κλάσης προϊόν το οποίο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε ανάγκη και παντού λόγω της συμβατότητας και της ευελιξίας του. Skyline Digital με καρταναγνώστη έχει δυνατότητα να ενσωματώσει μηχανικά, βιομετρικά access controls και πίνακα πληροφοριών στον ίδιο εξοπλισμό μιας έγχρωμης πρόσβασης εισόδου. Και σας επιτρέπει να κάνετε οποιαδήποτε πολύπλοκη ρύθμιση που απαιτείται σ΄  ένα συγκρότημα κατοικιών.

Πλήρως Ψηφιακό Σύστημα 2 γραμμών . Την εποχή με τις πλήρως ψηφιακές συσκευές, δίκτυα και ψηφιακή επικοινωνία, η FERMAX  απεφάσισε να αναπτύξει το DUOX, το μόνο πλήρως ψηφιακό σύστημα 2 γραμμών στον κόσμο.

VEO AND VEO-XS MONITORS –  Παρουσιάζει μία συνεχή εξέλιξη από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκαν το 2016Μία καινοτομία στα κλασικά μόνιτορ λόγω σχήματος, έγχρωμης ανάλυσης και ότι λειτουργεί με γραμμή 2 απλών καλωδίων.

Συμπλήρωση 70 χρόνων λειτουργίας της επιχείρησης. Βραβείο και διάκριση για τη FERMAX για τα προιόντα της στο τομέα  επικοινωνία και διασύνδεση σε κατοικίες ( Residential Communication and Connectivity Award )

VEO AND VEO-XS MONITORS WIFI–  Συνεχής εξέλιξη από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκαν το 2016. Η Χρήση του WIFI έφερε την επανάσταση στα monitors.  Παρουσίαση και διαθεση του DUOX PLUS system το οποίο είναι μία ακόμη δυναμική εξέλιξη του απλού DUOX system. Το μόνο σύστημα στην αγορά που είναι  100%  πλήρως ψηφιακό.

VEO XL AND WIFI VEO-XL MONITORS –  Συνεχής εξέλιξη από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκαν. Μεγάλη 7” οθόνη, δυνατότητα image capture, λειτουργία μην ενοχλείτε. Σε συνδυασμό με τη χρήση του WIFI έφερε την επανάσταση στα monitors.