ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA – ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Η FERMAX HELLAS  διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο τμήμα service, με άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς, ώστε να ελέγχουν και να συντηρούν όλα τα προϊόντα μας. Εξασφαλίζουν την αρχική τοποθέτηση, τη συντήρηση και την καλή λειτουργία των συστημάτων μας, στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η εταιρεία έχει ως αδιαπραγμάτευτη αρχή την ασφάλεια και την μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών της. Αποδεικνύουμε καθημερινά την επιμονή στις βασικές μας αξίες για τεχνολογική καινοτομία, ποιότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και αμεσότητα.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα του εργοστασίου FERMAX καλύπτονται με εγγύηση καλής λειτουργίας: 3 ετών.

Η  εγγύηση καλύπτει, πλημμελή λειτουργία ή βλάβη που οφείλεται στην κατασκευή της συσκευής ή σε ελαττωματικό εξάρτημα. Περιλαμβάνει την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιδιόρθωση αυτού με αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος με την προϋπόθεση ότι η βλάβη οφείλεται σε αποδεδειγμένα σε κατασκευαστικό πρόβλημα.

Οι καλωδιώσεις της εγκατάστασης και οποιες λειτουργίες του συστήματος απορρέουν από αυτές δεν φέρουν εγγύηση .

Στην διάρκεια της εγγύησης η εταιρεία μας δεν χρεώνει το κόστος επίσκεψης του τεχνικού που καθορίζεται από τον εκάστοτε τιμοκατάλογο Services που ισχύει την ανάλογη χρονική περίοδο.

Τμήμα Ανταλλακτικων

Η εταιρεία μας είναι ευρέως γνωστή για την ποιότητα εξυπηρέτησης αλλά και δυναμική της αποθήκης ανταλλακτικών της.

Τα ανταλλακτικά  που τηρούνται στις αποθήκες μας υποστηρίζουν τα προϊόντα μας σε όλο το εύρος τους εδώ και 30 χρόνια με απόλυτη ισορροπία μεταξύ τιμής και ανθεκτικότητας.

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ
spare

Καλέστε μας για Τεχνική Υποστήριξη