ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Η εταιρεία FERMAX-HELLAS παρέχει την πλέον κατάλληλη και σύγχρονη τεχνολογία για κάθε τύπο θυροτηλεφώνου ( audio/video) και συστημάτων πρόσβασης εισόδου, προσφέροντας τεχνικές λύσεις που προσαρμόζονται στις τεχνικές απαιτήσεις του πελάτη.

Το ευέλικτο πρόγραμμα συνεργασίας που προσφέρουμε σε κατασκευαστέςεργολάβους αλλά και σε εγκαταστάτες,  τους παρέχει τη δυνατότητα  να έχουν ανταγωνιστικές λύσεις με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας για κάθε πελάτη τους. Από την απλή καλωδιακή σύνδεση του θυροτηλέφωνου, μέχρι την τεχνολογία αιχμής  “Internet of Things” η FERMAX ευρίσκεται στη κορυφή. Ειδικά στην πρωτοποριακή συνδεσιμότητα με Wifi, όπου όλα τα αντικείμενα διασυνδέονται και κάνουν την ζωή μας ευκολότερη..

Η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς και η παρακολούθησή της είναι δύσκολη. Η καθημερινή μας ενημέρωσή μας επιτέπει να σας δίνουμε το καλύτερο προιόν στην πλέον ανταγωνιστική τιμή.Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις  για την επιλογή των καταλλήλων προϊόντων FERMAX όταν θέλετε να καλύψετε  κατασκευαστικές απαιτήσεις.

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το γενικό κατάλογό μας, και τα τεχνικά εγχειρίδια των όλων των προιόντων μας .

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω εργαλείο για τη σχεδίαση της προσφοράς σας, να σχεδιάσετε το σύστημά σας. Εμείς είμαστε κοντά σας για κάθε διευκρίνηση και φυσικά για την προσφορά των πλέον ανταγωνιστικών τιμών.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ενημερωθείτε για την αντικατάσταση παλαιών συστημάτων χωρίς καλώδια.