Σύστημα αυτόματου κλειδώματος πόρτας εισόδου

Ένα ολοκληρωμένο  αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου που καταργεί το άνοιγμα της πόρτας με τα υπάρχοντα κλειδιά. Ο κάτοικος του κτιρίου εισέρχεται με χρήση μπρελόκ RFID.
Ο επισκέπτης θα εισέλθει στο κτίριο αφού ο κάτοικος του κτιρίου του ανοίξει μέσω του θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασης. Ο επισκέπτης για την έξοδο του,  πιέζει το φωτεινό κομβίο εξόδου.
Με το νέο σύστημα αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου εξασφαλίζουμε ότι πρόσβαση έχουν μόνο οι κάτοικοι, αφού τα συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι μη αντιγράψιμα σε αντίθεση με τα κλασικά κλειδιά που χάνονται ή αντιγράφονται εύκολα.

Το νέο σύστημα αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου μας  παρέχει μέγιστη ασφάλεια καθώς η έκδοση νέου μπρελόκ γίνεται μόνο μέσω του διαχειριστή του κτιρίου ή από την εταιρεία μας,όπως και η απενεργοποίηση (πχ κάποιος κάτοικος έχασε την κάρτα του ή κάποιο διαμέρισμα ξενοικιάστηκε).

Με το νέο σύστημα αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου είμαστε σίγουροι ότι η πόρτα εισόδου είναι μονίμως κλειδωμένη, η πόρτα συγκρατείται με πανίσχυρους ηλεκτρομαγνήτες που την κάνουν αδιάρρηκτη και εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους (ξύλινη,αλουμινίου,ασφαλείας).

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Το MEMOKEY RESISTANT KIT για αυτόνομο έλεγχο πρόσβασης κατά των βανδαλισμών με πληκτρολόγιο και εγγύτητα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε έως και 600 χρήστες. Το ΚΙΤ περιέχει:
      • Ενα πληκτρολόγιο IP66 / IK9 με ενσωματωμένο μικρό μέγεθος ελεγκτή (ref.5293)
      • 3 κάρτες εγγύτητας (ref.52750)
      • 2 μπρελόκ (ref.52740)
      • τροφοδοτικό 12Vac / 2A (ref.4802).
  • Βάση στήριξης ηλεκτρομαγνήτη.
  • Ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά επιφάνειας βάρους 300 κιλών (ref.3052)
  • Μπουτόν εξόδου, φωτιζόμενο.

ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

ΕΜΦΑΝΙΣΗ : Ατσάλι.

Επιφανειακό σύστημα.

Κρυφές βίδες.IP66 / IK 09ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣΕπιφάνεια τοποθετημένη (55 (H) x 147 (V) x 20 (P) mm.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

Τροφοδοσία: 12Vac

Θερμοκρασία λειτουργίας: [-20ºC, + 60ºC]Υγρασία: [10%, 90%]

Συμβατότητα: Κάρτες EM / μπρελόκ (125KHz), MIFARE (13,56MHz) και HID (ISOProxII, 125KHz)Διαμορφώσιμο σε πρωτόκολλο εγγύτητας Wiegand 26 και 8-bit burst πληκτρολόγιο.Ρελέ (αυτόνομο) 2A (C, No, Nc)Ακτινοβολούμενη ισχύς RF: 125KHz: 4.382dBuA / m, 13,56MHz: 2.02dBuA / m.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ :

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ~ (Κόκκινο): Θετική τροφοδοσία 12 ~ 28Vac / dc~ – (Γκρι & μαύρο):

Αρνητική τροφοδοσία 12 ~ 28Vac / dcC (Ασπρόμαυρο), ΟΧΙ (Μπλε), NC (Πράσινο και μαύρο): Δυνατότητα δωρεάν ρελέ. C_Common, NO_Normally Open, NC_Normally Closed.GND (μαύρο), SP (καφέ): Αισθητήρας πόρταςGND (μαύρο), BS (κίτρινο): Κουμπί εξόδου διαδρόμου. Συναγερμός- (γκρι), ~ (κόκκινο): Έξοδος συναγερμού <200mA.