ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Κλειδώνουμε την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας, του διαμερίσματος μας, τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας και θωρακισμένη πόρτα, βάζουμε συναγερμό για να είμαστε και να νιώθουμε περισσότερο ασφαλείς. Τα τελευταία χρόνια μετά τις αλεπάλληλες κλοπές περουσιών αρχίσαμε να κλειδώνουμε και την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας μας.  Κάποιος ένοικος όλο και ξεχνάει να κλειδώσει ή αδιαφορεί με αποτέλεσμα κλοπές και γκρίνια.

Παρόλο που γνωρίζουμε ποιος είναι ο επισκέπτης μας από το θυροτηλέφωνο ή τη θυροτηλεόραση, εμείς υποχρεωνόμαστε να κατεβαίνουμε στην είσοδο αλλεπάλληλες φορές μέσα στην ημέρα, τόσο για να ξεκλειδώσουμε όσο για να κλειδώσουμε τη πόρτα.

Σήμερα, το κλείδωμα της κεντρικής εισόδου έχει γίνει απαραίτητο δημιουργώντας παράλληλα και άλλα προβλήματα:

  1. Κάθε διαμέρισμα που αλλάζει ενοικιαστή, τα κλειδιά της κεντρικής εισόδου που είχε όσο και τα αντικλείδια της, εξαφανίζονται, αναγκάζοντας μας να αλλάζουμε συνέχεια κλειδαριά.
  2. Η τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας στο διαμέρισμα, συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας είναι άχρηστη, όταν  η πρόσβαση στον οποιοδήποτε κακόβουλο είναι εύκολη, μπορεί να εισέλθει στο κτίριο  ανενόχλητος, στο κλιμακοστάσιο, η έξω από την πόρτα του διαμερίσματος μας χωρίς κανένα εμπόδιο.
  3. Μόνιμο άγχος για τα αν είναι ξεκλείδωτη η πόρτα της εισόδου το βράδι. Δεν νοιώθουμε ασφαλείς στο ίδιο μας το σπίτι.

Για να επιλύσει αυτά τα προβλήματα, η FERMAX σχεδίασε και κατασκεύασε  ένα σύστημα αυτόματου κλειδώματος κεντρικής εισόδου,  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, την λειτουργικότητα  και στην απλότητα, επιτυγχάνοντας αποτελεσματική διαχείριση του ελέγχου της κεντρικής μας εισόδου.

Το αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου ή ηλεκτρονικό κλείδωμα είναι ένα σύστημα κλειδαριάς το οποίο τοποθετείται στη κεντρική πόρτα  της πολυκατοικίας για να επιτύχουμε μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια.. Αυτό το νέο σύστημα έχει μία συσκευή που λειτουργεί με τον παρακάτω τρόπο:  όταν κλείνετε τη πόρτα, ο κύριος άξονας (μπουλόνι) ενεργοποιείται αυτόματα και η πόρτα κλειδώνει. Επιπλέον είναι δυνατό το άνοιγμα της πόρτας από το εσωτερικό του σπιτιού χειροκίνητα με το χερούλι της πόρτας ή από το  monitor του διαμερίσματος.

Ο άξονας που ασφαλίζει τη πόρτα έχει κατασκευαστεί με τη πρόβλεψη να μην δίνει τη δυνατότητα να παραβιάσει κάποιος τη πόρτα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας σπρώχνωντας τη γλώσσα της κλειδαριάς.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κλειδί ή χειροκίνητα να ανοίξει η πόρτα από μέσα.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε πόρτα. Δεν χρειάζεται ειδική εγκατάσταση. Υπάρχει ένα μηχανικό τμήμα που τοποθετείται στη πόρτα και ένα άλλο ηλεκτρικό τμήμα συνήθως είναι ηλεκτρομαγνήτης , ο οποίος  όταν είναι σε λειτουργία, εμποδίζει το άνοιγμα της, κάνοντας έτσι την πόρτα απαραβίαστη, αφού και διάρρηξη κλειδαριάς να γίνει, η πόρτα συγκρατείται  από τον πανίσχυρο ηλεκτρομαγνήτη (αντέχει 300Kgr) .

Ο επισκέπτης θα εισέλθει στο κτίριο μόνο εφόσον κάτοικος του κτιρίου του ανοίξει μέσω του θυροτηλεφώνου, θυροτηλεόρασης. Ο επισκέπτης για την έξοδο του πιέζει το φωτεινό κομβίο εξόδου. Για εξέλθουμε πιέζουμε το μπουτόν που είναι τοποθετημένο σε εμφανή σημείο με την κατάλληλη σήμανση και ανοίγει η πόρτα. Πλήρης και αξιόπιστη λειτουργία με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Με αυτό το τρόπο σταματάνε οι μονίμως ανοικτές πόρτες στις πολυκατοικίες.

Η λειτουργία αυτής δυνατότητας  με τη χρήση της νέας τεχνολογίας μπορεί και να καταργήσει το άνοιγμα της πόρτας με τα υφιστάμενα κλειδιά. Ο κάτοικος του κτιρίου εισέρχεται με χρήση κάρτας ή μπρελόκ RFID. Για την είσοδο μας στο  κτίριο θα μπορούσαμε να ανοίξουμε την πόρτα: με χρήση κωδικού, κάρτας, με το  δακτυλικό μας αποτύπωμα, μέσω κινητού τηλεφώνου με χρήση τεχνολογίας bluetooth, τηλεκοντρόλ.

Το νέο σύστημα αυτόματο κλείδωμα πόρτας εισόδου της πολυκατοικίας μας  παρέχει μέγιστη ασφάλεια καθώς η έκδοση νέας κάρτας ή μπρελόκ γίνεται μόνο από τον διαχειριστή του κτιρίου ή από την εταιρεία μας, όπως και η απενεργοποίηση (πχ κάποιος κάτοικος έχασε την κάρτα του ή κάποιο διαμέρισμα ξενοικιάστηκε).

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι στην είσοδο, έξοδο ανοίγουν και οι δυο κλειδαριές ταυτόχρονα, δηλαδή ο ηλεκτρομαγνήτης και η υφιστάμενη  ηλεκτρική κλειδαριά. Από το διαμέρισμα μας πιέζοντας το πλήκτρο που ανοίγει την πόρτα (από το θυροτηλέφωνο μας),  απασφαλίζει  η πόρτα χωρίς να χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνουμε από το διαμέρισμα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε  με λεπτομέρεια.