ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Η FERMAX HELLAS  φιλοδοξεί να δώσει λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη υπηρεσίας και προϊόντος χρειάζεται κάθε κτίριο, στα θέματα συντήρησης ή η τυχόν αποκατάσταση ζημιών πρόσβασης εισόδου, αλλά και για την ασφάλιση των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας με σύγχρονες κλειδαριές ασφαλείας.

Στόχος μας είναι να θεμελιώσουμε ένα σταθερό δίαυλο επικοινωνίας για τη διαρκή και υπεύθυνη ενημέρωση των διαχειριστών σχετικώς με τη σωστή συντήρηση και λειτουργία των πολυκατοικιών, τόσο ως κτιρίων, όσο και ως ανθρώπινων λειτουργικών συνόλων.

Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάξετε καλώδια όταν θελήσετε να αναβαθμήσετε το παλαίο σύστημα ελέγχου εισόδου στην πολυκατοικία σας. Επίσης, δεν είναι ανάγκη να συμμετέχουν όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας. Με τα υπάρχοντα καλώδια, μπορείτε το παλαιό σύστημα φωνητικής αναγνώρισης να μετατραπεί σε video για όσους ενοίκους το επιθυμούν. Οι υπόλοιποι θα διατηρήσουν το παλαιό σύστημα και θα ενταχθούν στο καινούργιο με video αναγνώριση εισόδου , πολύ απλά , και άμεσα όταν το θελήσουν.

Η FERMAX HELLAS εξασφαλίζει με το πρόγραμμα συνεργασίας:

  1.  Τη βέλτιστη αλλά και οικονομικότερη λύση για την αποκατάσταση των ζημιών.
  2. Τη δυνατότητα άμεσης και γρήγορης ανταπόκρισης όταν οι ένοικοι ζητούν την παρέμβασή των διαχειριστών  για την αποκατάσταση κάποιας ζημιάς ή βλάβης.
  3. Ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις και τα νέα προιόντα ειδικώτερα σε θέματα ασφάλειας.
  4. Δημιουργήσαμε ένα νέο σύστημα αυτόματου κλειδώματος πόρτας εισόδου, για την πολυκατοικία  με πιστοποιημένα υλικά του οίκου Fermax.

Ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματου κλειδώματος κεντρικής εισόδου