ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Η FERMAX HELLAS  φιλοδοξεί να θεμελιώσει ένα σταθερό δίαυλο επικοινωνίας με τους διαχειριστές πολυκατοικιών . Να δώσει λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη υπηρεσίας και προϊόντος χρειάζεται κάθε κτίριο, στα θέματα συντήρησης ή η τυχόν αποκατάσταση ζημιών πρόσβασης εισόδου, αλλά και για την ασφάλιση των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας με σύγχρονες κλειδαριές ασφαλείας.

Ξεχάστε το πρόβλημα της ανοιχτής κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας.

Δεν χρειάζεται να κλειδώνετε τα πάντα

Τέλος τα χαμένα κλειδιά.

Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάξετε καλώδια όταν θελήσετε να αναβαθμίσετε το παλαιό σύστημα ελέγχου εισόδου στην πολυκατοικία σας.

Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχουν όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Με τα υπάρχοντα καλώδια, μπορείτε το παλαιό σύστημα φωνητικής αναγνώρισης να μετατραπεί σε video για όσους ενοίκους το επιθυμούν. Οι υπόλοιποι θα διατηρήσουν το παλαιό σύστημα και θα ενταχθούν στο καινούργιο με video αναγνώριση εισόδου , πολύ απλά , και άμεσα όταν το θελήσουν.

Η FERMAX HELLAS εξασφαλίζει με το πρόγραμμα συνεργασίας:

1.  Τη βέλτιστη αλλά και οικονομικότερη λύση για την αποκατάσταση των ζημιών.

2.  Τη δυνατότητα άμεσης και γρήγορης ανταπόκρισης όταν οι ένοικοι ζητούν την παρέμβασή των διαχειριστών  για την αποκατάσταση κάποιας ζημιάς ή βλάβης.

3.  Ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις και τα νέα προιόντα ειδικώτερα σε θέματα ασφάλειας.

4.  Δημιουργήσαμε ένα νέο σύστημα αυτόματου κλειδώματος πόρτας εισόδου, για την πολυκατοικία  για όσους επιθυμουν, που περιλαμβάνει: Θυροτηλεφωνα φωνητικά ή με κάμερα και εφαρμογή σε κινητό, φωνητική αναγνώριση, με πιστοποιημένα υλικά του οίκου Fermax.

Εργα μας στη Θεσσαλονίκη

Ζητήστε μία προσφορά για τη πολυκατοικία σας