ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Σήμερα είναι απαραίτητο να βλέπετε ποιός χτυπάει το κουδούνι σας. Ένα  σύστημα με θυροτηλεόραση εισόδου, σας προσφέρει περισσότερη ασφάλεια και άνεση. Προσθέτει περισσότερη αξία στη περιουσία σας και σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Ειδικά σε πολυκατοικία όταν έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε ποιός εισέρχεται στο κτήριο. Tα θυροτηλέφωνα μπορεί να είναι πιο οικονομικά αλλά τα monitors παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια στο χρήστη.

Έχετε παλαιό σύστημα θυροτηλεφώνου στην είσοδο της πολυκατοικίας το οποίο χαλάει συχνά και δεν συμφωνούν όλοι οι ένοικοι να αλλάξει? 

Η FERMAX HELLAS έχει τη λύση.

Μπορείτε να αλλάξετε το παλαιό σύστημα θυροτηλεφωνου με σύγχρονο, οικονομικό, και μαζί με τους ενοίκους που το επιθυμούν.Οι άλλοι ένοικοι θα παραμείνουν με την παλαιά τεχνολογία. Αντικατάσταση συστημάτων χωρίς “μερεμέτια”, χρησιμοποιώντας τα παλαιά καλώδια.

Η αντικατάσταση των παλαιών συστημάτων θυροτηλεφώνων με συγχρονα συστήματα θυροτηλεοράσεων είναι πλεόν απλή με τα προιόντα FERMAX χρησιμοποιώντας συμβατή τεχνολογία. Το σύστημα DUOX είναι το πρώτο πλήρως ψηφιακό ‘Έξυπνο σύστημα’  το οποίο χρησιμοποιεί 2 καλώδια χωρίς πολικότητα. Αυτή η τεχνολογία είναι συμβατή με την υπάρχουσα παλαιά καλωδίωση που υπάρχει στο κτήριο αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση . Το παλαιό καλώδιο μπορεί να είναι συνεστραμένο ζεύγος καλωδίων, 5 γραμμών, Cat 5, multi wire, ή απλό παλαιό καλώδιο κουδουνιού.

Τώρα η απόφαση μεταξύ θυροτηλεφώνου ή monitor δεν θα δημιουργήσει άλλες συζητήσεις στην πολυκατοικία.