Φωνητικό τερματικό (τηλέφωνο). Εγκαθίσταται στα σπίτια, επιτρέπει την επικοινωνία με το τερματικό της  κεντρικής εισόδου  και το άνοιγμα της πόρτας.

Μία καινούργιο εκδοχή για θυροτηλέφωνο σπιτιού. Με ολοκληρωμένη σχεδίαση σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής,  απλό και λειτουργικό το οποίο συνδιάζει ποιότητα και σχεδίαση.

Η απλότητα στις γραμμές του, η τεχνολογία του και οι ιδιότητές του κάνουν αυτό το θυροτηλέφωνο ένα κομψό και τέλειο αντικείμενο για κάθε σπίτι.

Είναι κατασκευασμένο από συμπιεσμένο πλαστικό ABS μεγάλης αντοχής, με κομψή σχεδίαση που επιτέπει το εύκολο καθάρισμα και παρέχει προστασία από ultraviolet και μεγαλύτερη προστασία από το φως. Διαθέτει τη δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης και ευκολία στη τοποθέτηση.

Προτείνεται για μικρά / μεσαία κτήρια  (μέχρι 50 διαμερισμάτων περίπου.), Με πολλαπλές εισόδους και μία κεντρική εισόδο. Για  κατοικίες με κεντρική είσοδο και εσωτερικά blocks.

Συμβατικό Σύστημα: Χρησιμοποιεί κοινά καλώδια σε όλη την εγκατάσταση και 1 καλώδιο επιπλέον για κληση σε κάθε κατοικία.

Καλωδίωση:
– Audio: 4 κοινά καλώδια + N (1 καλώδιο για κλήση σε κάθε κατοικία).
Μέγιστη απόσταση καλωδίων εγκατάστασης εξαρτάται από το τρόπο σύνδεσης των καλωδίων που χρησιμοποιούνται (δείτε τα τεχνικά εγχειρίδια)

– Δύνανται να αντικαταστήσει τα περισσότερα standard τηλέφωνα άλλων εταιρειών, είτε ηλεκτρονικής ή buzzer κλήσης. Επίσης όλα τα παλαιά μοντέλα της Fermax.

– Ταιριάξτε τις συνδέσεις του καθολικού τηλεφώνου με τις αντίστοιχες του τηλεφώνου που θα αντικατασταθεί σύμφωνα με τον πίνακα ισοδυναμιών που περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό.

– Περιλαμβάνει:
* Ποτενσιόμετρο ρύθμισης του ήχου 2 κατευθύνσεων.
* Συσκευή για τη διαμόρφωση electronic call ή buzzer λειτουργίας.
* Συσκευή για διαμόρφωση  common mass ή separate masses.

Το τερματικό συμπεριλαμβάνει ένα μαγνήτη στη περιοχή του ακουστικού για την καλύτερη προσαρμογή του ακουστικού στη βάση και αποφυγή πτώσεων .

Βιδώνεται σε βάση για τον τοίχο

System power:
– Audio: 12 Vac
– Video: 18 Vdc

Κουμπί ανοίγματος εισόδου.

Μέγεθος προϊόντος σε συσκευασία: 25,6×8,5×5,3 cm