Θυροτηλέφωνο DUOX PLUS VEO REF.3444

Τερματικό ήχου (τηλέφωνο). Εγκαθίσταται στα σπίτια, επιτρέπει την επικοινωνία με το τερματικό της  κεντρικής εισόδου  και το άνοιγμα της πόρτας.

Μία καινούργιο εκδοχή για θυροτηλέφωνο σπιτιού. Με ολοκληρωμένη σχεδίαση σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής,  απλό και λειτουργικό το οποίο συνδιάζει ποιότητα και σχεδίαση.

Η απλότητα στις γραμμές του, η τεχνολογία του και οι ιδιότητές του κάνουν αυτό το θυροτηλέφωνο ένα κομψό και τέλειο αντικείμενο για κάθε σπίτι.

Είναι κατασκευασμένο από συμπιεσμένο πλαστικό ABS μεγάλης αντοχής, με κομψή σχεδίαση που επιτέπει το εύκολο καθάρισμα και παρέχει προστασία από ultraviolet και μεγαλύτερη προστασία από το φως.

Όταν λαμβάνετε μια κλήση σηκώνετε το ακουστικό και ξεκινάει η συνομιλία,τελειώνει αυτόματα μετά από 90 δευτερόλεπτα η όταν κλείσει το ακουστικό.Για να ανοίξει η πόρτα πατάτε το μπλέ κουμπί απελευθέρωσης κλειδαριάς.

 

 

 

 

Σύστημα : DUOX PLUS (2 καλωδίων)

Αυτόματη ενεργοποίηση : Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία χωρίς να σας καλέσει κάποιος από την είσοδο.

Χρόνος απάντησης κλήσης : 30 δευτερόλεπτα

Χρόνος συνομιλίας : 90 δευτερόλεπτα

Ισχύς : 18-24 vds

Μέγεθος : 25.6*8.5*5.3

Έλεγχος ρύθμισης έντασης.

Κουμπί ανοίγματος εισόδου.

5 ήχοι κουδουνίσματος.

Ιδιωτική συνομιλία