ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Gain Access to...

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

IFSEC UK 2012
NEC Birmingham UK
 Από 14 έως 17 Μαΐου 2012

 

 

 

Η IFSEC International είναι πίσω για την 39η χρονιά! Ανοίγοντας τις πόρτες της 14-17 Μαΐου 2012 το NEC, Birmingham, UK,η  IFSEC International είναι η μόνη εκδήλωση που συγκεντρώνει το σύνολο της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού ασφαλείας μαζί κάτω από μία στέγη.

 700+ εκθέτες και 25,000+ επαγγελματίες της ασφάλειας από περισσότερες από 100 χώρες θα συναντηθούν για να ανακαλύψουν τις τελευταίες καινοτομίες στο τομέα της ασφάλειας  και στη βιομηχανία της πυρασφάλειας.


http://www.ifsec.co.uk/

 

MIPS 2012
MOSCOW • «EXPOCENTRE»
Από 24-27 Απριλίου 2012

 

 

Το MIPS είναι το  πιο αποτελεσματικό διεθνές φόρουμ για την ασφάλεια και τη βιομηχανία της πυρασφάλειας στη Ρωσία.

 Το MIPS έχει αναπτυχθεί  σημαντικά από την έναρξή του το 1994, διαθέτει εκατοντάδες από τους εγχώριους και διεθνείς έκθετες κάθε χρόνο. Το μέγεθος της εκδήλωσης αυξάνεται κάθε χρόνο όσο η φήμη του μεγαλώνει.

Ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης θα πρέπει επίσης να αποδοθεί στην αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα ασφάλειας στη Ρωσία και τον αυξανόμενο αριθμό των διεθνών εταιρειών που εισέρχονται στην αγορά.


http://www.mips.ru/

 

LIGHT & BUILDING 2012
Frankfurt Fair and Exhibition Centre
Από 15 έως 20 Απριλίου 2012

 

 

Λαμβάνουν μέρος περίπου 2,100 εκθέτες στην έκθεση Light+Building στο Frankfurt Fair and Exhibition Centre και σχεδόν ένας στους δύο από τους 183,000 επισκέπτες είναι από  χώρες εκτός Γερμανίας. Όπως Ολλανδία, Ιταλία, Αυστρία, Γαλλία, Κίνα κ. α..

Οι πιο σημαντικές ομάδες επισκεπτών είναι, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικοί κ.α.

 Κάθε δύο χρόνια, η  βιομηχανία παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες της στον τομέα του φωτισμού, της ηλεκτρολογίας και αυτοματισμού σπιτιών και κτιρίων στην κορυφαία έκθεση στον κόσμο για την αρχιτεκτονική και την τεχνολογία .


Το κύριο θέμα στην Light + Building 2012 είναι η ενεργειακή απόδοση.

http://light-building.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/messeprofil.html

 

 

INTERSEC DUBAI 2012
Dubai International Convention and Exhibition Center, Dubai. UAE
Από 15 έως 17 Ιανουαρίου 2012

 

 

Η FERMAX συμμετείχε και πάλι στην 14η έκδοση της INTERSEC - International Fire & Security που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου.

Ήταν η 10τη συνεχόμενη συμμετοχή της FERMAX στην έκθεση η οποία έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση για την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και την Κεντρική Ασία.

 Η FERMAX πάντα χρησιμοποιούσε την INTERSEC ως πλατφόρμα για την εισαγωγή νέων προϊόντων και για να συναντήσει νέους και παλιούς πελάτες . Έτσι και φέτος με την εισαγωγή μιας νέας σειράς οθονών FERMAX - Τη SMILE 7” και 3,5" καθώς και το σύστημα LYNX, σύστημα IP της FERMAX . Και τα δύο προϊόντα έλαβαν διθυραμβικές κριτικές από τους συνεργάτες και τους πελάτες

http://www.intersecexpo.com/

 
Για λεπτομέρειες κάνε Click στις εικόνες .